Idrettens dag 18 august 11.00-16.00

I forbindelse med at Jessheimdagene arrangeres i midten av august, så planlegger Ullensaker idrettsråd å gjennomføre Idrettens dag søndag 18. august kl. 11.00-16.00. Det er siste dag av Jessheimdagene.

Alle idrettslag bes om å stille med stand og fremvisning av idrettene og mulighetene som tilbys for barn og unge. Det har vært veldig vellykket tidligere og idrettslagene har merket stor interesse i ettertid.

NB! Vi oppfordrer alle deltakende idrettslag til å ha aktiviteter/konkurranser på sin stand, samt å drive aktiv rekruttering av medlemmer.

Eksempler på aktiviteter kan være: basketkurv, fotballmål m/måler, håndballmål m/måler, badebasseng, skytebane, andre typer baner og mål, turnmatter, turn-utstyr, boksering, kampsport-utstyr, skyte-utstyr, tennis-utstyr, golf-arrangementer, motoriserte kjøretøy osv. osv. osv. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Påmelding sendes på e-post til Ullensaker Idrettsråd ved:

tiltakskonsulent@ullensaker-idrettsrad.no

NB! Oppgi kontaktperson, e-post og tlf.nr. hvor stor plass dere ønsker og om dere trenger strøm! Strøm skal kun være i forbindelse med aktiviteter.

Frist for påmelding er 10.august.

På arrangementsdagen 18.august 2024 skal alt være ferdig rigget kl.10.45 og ingen får ta ned sine stands før kl.16.00! Det blir ikke mulig å kjøre inn i Storgata etter kl.09.45 for avlessing av utstyr, så kommer dere senere enn det, må alt utstyr bæres inn! For å være sikre på å få plass nok, vær ute i god tid, da det er umulig å si hvor mange vi blir, og hvor stor plass hver enkelt bruker.

Still opp og vis frem alle sunne muligheter idretten har å by på for barn og unge i vår kommune.