Str¢msgodset-Idrettsforening-768x768.jpg

Strømsgodset har i flere år vært en forkjemper for inkludering av barn og unge i idrettslag!

Strømsgodset har storst fokus på å redusere økonomiske barrierer slik at flere kan delta, og på den måten motvirkes sosial ekskludering.

Strømsgodset Idrettsforening i samarbeid med Strømsgodset Toppfotball og Gulskogen senter, gjennomførte et spennende gjenbruksmarked for brukt treningsutstyr 28.09.

Gjennom Strømsgodsets solidaritetsfond, som mottar alle inntektene fra markedet, sikrer klubben at enda flere får muligheten til å delta, uansett økonomisk situasjon. Dette bidrar til å bryte ned økonomiske barrierer som ofte hindrer barn og unge fra å være med på lagidrett, og skaper et mer inkluderende og rettferdig samfunn. Dette er et konkret tiltak som styrker sosial rettferdighet og fremmer like muligheter for alle.

Barn og unge vokser raskt ut av treningsutstyr, og det kan være en betydelig kostnad for familiene.

Ved å tilby kvalitetsutstyr til lave priser, gjør Strømsgodset det mulig for flere familier, uavhengig av økonomiske ressurser, enklere tilgang både til utstyr og til aktivitetsglede

Strømsgodset har i flere år vært en forkjemper for bærekraftig utvikling. Gjenbruksmarkedet er en naturlig del av denne satsingen og understreker klubbens forpliktelse til å være en bærekraftig aktør i lokalsamfunnet.

Gjenbruksmarkedet spiller en viktig rolle i å oppfylle målet om å redusere ulikheter i samfunnet.


Strømsgodset arrangerer gjenbruksmarked på Gulskogen senter (stromsgodset.no)