240906_TVaksjonen_ViStotter_BliBossebarer_320x250_NRK_00560.png

SAMMEN for små HELTER

Vi ønsker dere med på laget. Ingen bidrag er for små – ingen er for store.

 

Barnekreftforeningen er tildelt TV-aksjonen i NRK i jubileumsåret 2024. For pengene skal det etableres familiehus nær sykehusene i Tromsø, Bergen, Trondheim og Oslo der alvorlig syke barn kan være sammen med sin familie.

 

Idretten betyr så mye for så mange i Tromsø. Vi er 27.198 aktive i 128 idrettslag fra 138 nasjoner – i ett stort idrettsfellesskap. Derfor er vi Idrettsbyen. Derfor er vi med på å levendegjøre vår visjon; sammen for et varmt og livskraftig Tromsø. Støtt TV-aksjonen søndag 20. oktober!

 

Hva kan ditt idrettslag bidra med?

 

  • Legg ut denne teksten på alle digitale flater dere disponerer:

«Barnekreftforeningen er tildelt TV-aksjonen NRK i jubileumsåret 2024. For pengene skal det etableres familiehus nær sykehusene i Tromsø, Bergen, Trondheim og Oslo der alvorlig syke barn kan være sammen med sin familie. Idretten betyr så mye for så mange i Tromsø. Vi er 27.198 aktive i 128 idrettslag fra 138 nasjoner – i ett stort idrettsfellesskap. Derfor er vi Idrettsbyen. Derfor er vi med på å levendegjøre vår Tromsøvisjon; sammen for et varmt og livskraftig Tromsø. Støtt TV-aksjonen søndag 20. oktober! Meld deg som bøssebærer på tvaksjonen.no».

  • Oppfordre til å bli bøssebærer! 

Om mulig, send samme tekst ut i hele klubbnettverket (e-post/spond…) hvor dere oppfordrer klubbens medlemmer til å delta som bøssebærere på: tvaksjonen.no

  • Markedsfør aksjonen på arrangementer!

Ønsker dere som klubb å markedsføre aksjonen på eventuelle arrangementer dere har i perioden 05. oktober – 20. oktober, supert! Bruk gjerne samme korte teksten som dere bruker på de digitale flatene.

  • Bli ambassadører!

Vil dere (ledere, trenere og utøvere) være ambassadører for aksjonen? Dette innebærer å ta et bilde/video der du oppfordrer folk til å bli bøssebærere og deler dette i ditt nettverk. Så lenge det er t-skjorter på lager, kan du også få t-skjorte til å ha på deg på bildet/videoen og til å gå rundt med i hverdagen/på arrangementer. Vi har også en SoMe-kampanje dette kan kombineres med – gi meg tilbakemelding, så skal dere få mer informasjon, også ser vi om vi kan ordne t-skjorter.