Jardar Komperud fra Kongsberg Wakeboardklubb
Jardar Komperud fra Kongsberg Wakeboardklubb

Bli kjent med nytt styremedlem

Presentasjon av nytt styremedlem Jardar Komperud. Les ett kort intervju om han her.

Hvilke klubb representerer du?

Jeg sitter som styremedlem i Kongsberg Wakeboardklubb. Inntil nylig vært styremedlem i Norges Vannski -og Wakeboardforbund. 
Er også medlem i Kongsberg Golfklubb og Kongsberg Pistolklubb. 


Hvorfor vil du være med i KIR?
Jeg håper min erfaring fra etablering og drift av mindre klubber kan bidra med gode innspill til den viktige jobben idrett og aktivitetsrådet har. 
Idrett og aktivitetsrådet har en svært viktig posisjon i lokalsamfunnet. Idretten har spesielt etter pandemien utfordringer med å verve frivillige som hele idretten er bygget rundt. Dette mener jeg må være hovedfokuset til Norges idrettsforbund og alle lokallag slik at vi ikke opplever at aktiviteter for barn og voksne kun blir tilgjengelig for de som har godt over gjennomsnittet med midler. 


Kan du si litt om dine fritidsinteresser?
Startet med ishockey på åpningsdagen til Kongsberghallen. Aktiv frem til 2005. Spilt golf av og på siden 1994. Er medlem og skyteleder i Kongsberg Pistolklubb, aktiv siden 2008. 

Idrett og folkehelse opptar mange av mine timer, både sommer og vinter.  
Jobber også ekstra med idrett og folkehelse på vinterstid da jeg bygger og vedlikeholder snøparker for ski og snowboard på Gaustablikk og i Skimore Kongsberg.


Hvor kommerdu ifra /bor nå?
Oppvokst og bodd mesteparten av mitt liv på Skavanger. I umiddelbar nærhet til de flotteste idrettsanleggene og turområdene i byen. 


Hva tenker du om å sitte i KIR?
Jobben som styreleder av Feelgood - trening og helse, gjør at folkehelse er et tema som jeg jobber med hver dag. Feelgood er et fantastisk folkehelse konsept som jeg håper at alle etter hvert forstår viktigheten av. 
Døtrene på 14 og 17 er aktive i flere av idrettslagene som gjør at jeg har lyst til å bidra i lokal idretten. De er aktive i KIF Dans, Kongsberg Wakeboardklubb og KIF snowboard som både utøvere og trener.