ballek.jpg

LILLESTRØM IDRETTSRÅDET SØKER NYE AKTIVITETSGUIDER

Vi søker deg som ønsker å bidra og gjøre en forskjell ved å hjelpe barn og unge med å delta i fritidsaktiviteter. Har du lyst til å jobbe med mennesker? Snakker du flere språk? Er du interessert i og har kunnskap om idrett/fritidsaktiviteter? Har du et stort hjerte og lyst til å bidra? Da er jobben som Aktivitetsguide kanskje noe for deg!

Mange barn og unge er ikke med i idrett eller annen fritidsaktivitet. For noen blir det for dyrt, andre kan ikke så mye norsk, de mangler informasjon om hvilke tilbud som finnes eller hvordan de kan bli med i idretten. Lillestrøm Idrettsråd ønsker at alle barn og unge som ønsker å begynne med idrett skal ha muligheten til å delta. 

En aktivitetsguide er et bindeledd mellom familien, idrettslaget og kommunen. En aktivitetsguide skal hjelpe barn og unge inn i en fritidsaktivitet ved å hjelpe familien med å finne et passende aktivitetstilbud. Aktivitetsguiden kan komme hjem til familien for å svare på spørsmål, gi informasjon og kan ta dialogen med idrettslaget. Ved behov kan aktivitetsguiden bistå med å finne betalingsløsninger og følge til og fra trening i starten. Jobben er selvstendig, men du vil være en del av et team som blir ledet av en koordinator fra Idrettsrådet. 

Vi har behov for aktivitetsguider i hele Lillestrøm. 

Praktisk informasjon 

  • Du må delta på obligatorisk opplæringskurs.  
  • Jobben er oppdragsbasert og timebetalt. 
  • Du må være 18 år eller eldre 
  • Du må ha gyldig politiattest for å jobbe med barn og unge. 
  • Arbeidet kan kombineres med skole/annen jobb da stillingen er fleksibel og mye av arbeidet kan utføres på kveldstid. Arbeidsmengden vil variere ut fra antall oppdrag som kommer inn. 
  • Vi er spesielt interesserte i å få tak i personer som behersker et eller flere av følgende språk: ukrainsk, pashto, dari, urdu eller somali. 

 

Aktivitetsguidene jobber i Lillestrøm Kommune.  

Er du interessert send en kort søknad og CV til aktivitetsguiden.lillestrom@irnif.no 

  

Søknadsfrist: Snarest, 20. juni 2024 

Trykk her for å lese mer om Aktivitetsguiden.