En spesiell takk til Drøbak Kystlag, som gjør sommercampen mulig gjennom å stille ulike båter til disposisjon for oss :-) Foto: Drøbak Kystlag
En spesiell takk til Drøbak Kystlag, som gjør sommercampen mulig gjennom å stille ulike båter til disposisjon for oss :-) Foto: Drøbak Kystlag

SOMMERAKTIVITETER FOR UNGDOM I FROGN/DRØBAK.

Frogn idretts- og aktivitetsråd, i samarbeid med Drøbak Kystlag, Drøbak Kajakklubb, Bølgen og andre herlige frivillige i Frogn - kan etter å ha mottatt midler fra Gjensidigestiftelsen - tilby ungdommer født 2009, 2010 og 2011 - tre herlige uker med aktiviteter på og ved vann.

Ukene dette planlegges er uke 27, 28 og 32 MELLOM 11.00 OG 16.00 DE ULIKE DAGEN.
 
TILBUDET ER GRATIS - og info om dette er/blir sendt skolene relativt umiddelbart.
 
I løpet av en uke skal ungdommene få prøve seg på, og få ferdigheter i kjøring med motorbåt, seilbåt, kurs i kajakkpadling - samt ha sosiale og hyggelige aktiviteter på øyene i Oslofjorden. Det blir også en deilig dag på Bølgen med bading og lek. Gjennom disse aktivitetene får deltakerne praktisk erfaring i livredning til vanns, nybegynneropplæring i forhold til båtførerprøven, de lærer om sikkerhet på vann - og i nærheten av vann - de kan få nye venner - ja rett og slett ha en fin uke. Og slapp av - de blir kun læring i praksis - "learning by doing" - ingen klasseromsundervisning.
En del av prosjektet er også å tilby ungdommer jobb, og vi er godt i gang med å ansette "eldre" ungdom (17-20 åringer) oppgaver som instruktører og aktivitetsledere.
 
Totalt vil inntil ti ungdommer få jobb, og lønn - fra Gjensidigestiftelsen - i tillegg til at Frogn idretts- og aktivitetsråd også har fått midler til andre aktiviteter som kan "krydre" disse ukene.

test